Verander de samenleving, begin bij jezelf. Het is een bekend motto, niet voor niets, want het is mogelijk.

Pas wanneer je de taal spreekt om met jezelf in de kern te communiceren en daardoor ook veel beter met de ander, ben je in staat een boodschap door te geven.

Daarmee voorkom je misverstanden, onbegrip, onwetendheid en misstanden. Thuis, op school, op het werk en in relaties.

English Version
IZH
In de kern
Emotie
Harmonie
Inzicht
Column
Wat houdt onze begeleiding in?
Contact
“Acht jaar geleden heb ik posttraumatische dystrofie opgelopen in mijn been. Volgens mijn behandelaars was er niets meer aan te doen. Zelfs na twee keer een langdurig verblijf in Blixembosch ging de situatie alleen maar achteruit.

In een aangepast huis met een rolstoel achter de geraniums zitten. Zo zag mijn toekomst eruit. Maar dat wilde ik niet. Ik was getrouwd en wilde zelfs nog kinderen krijgen.

Via mijn schoonzus kwam ik in de praktijk van Jacques en Audrey terecht. Zij hebben mij geholpen helemaal terug te graven in mijzelf naar het begin. Sindsdien gaat het stukken beter met mij. Dit had ik eerst niet durven dromen.

Ik heb inmiddels zelfs drie kinderen en die verzorg ik grotendeels zelf. Onze woning is wel aangepast voor een rolstoel, maar ik kan ook al op krukken lopen.

Ik krijg nu twee keer per week fysiotherapie. Jacques en Audrey heb ik niet meer nodig. Maar ik weet bij wie ik moet zijn als het weer slechter met me mocht gaan.”