Het is dus van het grootste belang tijdig de eigen emoties te ontdekken en daardoor de essentie van het eigen leven te (her)kennen. Dat kan al op jeugdige leeftijd.

Sterker nog, het is essentieel om kinderen in harmonie met zichzelf te brengen. Dat voorkomt veel leer- en gedragsstoornissen in de gezinssituatie en op school. En het geduld om naar zichzelf te kijken, kunnen de meeste volwassenen niet meer opbrengen, druk als ze zijn met hun maatschappelijke carrière.

Wij zeggen: durf jezelf te zien en je omgeving! En daar kunnen wij effectief in begeleiden.

English Version
IZH
In de kern
Emotie
Harmonie
Inzicht
Column
Wat houdt onze begeleiding in?
Contact
“Toen ik een vriendin jaren geleden naar de praktijk van Coumans stuurde, was mijn eerste indruk: hier gebeuren dingen die ik nog nooit heb meegemaakt, er wordt gewerkt aan jouw emoties.

Omdat ik zelf regelmatig last had van paniekaanvallen, duizeligheid en flauwvallen, ben ik met Jacques en Audrey gaan werken aan mijn binnenkant. Ik vergelijk het met een auto: die kan mooi in de lak staan, maar wat heb je daaraan als de motor niet in orde is. Om goed in je vel te zitten, moet je dus alle negativiteit uit jezelf verwijderen.

Jacques en Audrey hebben me daar fantastisch bij geholpen. Na elk bezoek voelde ik me weer helemaal positief opgeladen."